top of page

Sprout Social

Sprout Social er et kraftig verktøy for håndtering av dine sosiale og digitale kanaler. Ikke bare kan du håndtere alle typer sosiale medier (FB, IG, LinkedIn, X, WhatsApp, YouTube, Pinterest, Google Business m.m.), men du kan også sette opp markedsplanen, strukturere organisasjonen og ta ut fantastiske rapporter. Og sist men ikke minst, i august 2023 lanserte de også en AI assist som hjelper deg å skape innhold!

Image by Adem AY

Sprout Social er, som skrevet innledningsvis, et verktøy som kan hjelpe deg å løse VELDIG mange ting på en gang. Ikke bare kan du legge til alle dine sosiale medier, til og med Google Business og Analytics, men du kan planlegge, poste, samhandle med team, sette opp regler for hvem som får lov å poste, dersom noe skal gjennomleses av andre, så kan du sende det til de..

I Sprout Social, så er mulighetene så vanvittig mange.

Jeg brukte dette første gangen da jeg jobbet som Digital Manager for Lerøy Seafood. Det å kunne samhandle med team på kryss og tvers av landegrenser, kontrollere innlegg man ønsket å ha kontroll på, finne gode rapporter på spesifikke kampanjer eller bare på egne sosiale medier, men også sammenligne med konkurrenter el.l.

Det høres kanskje ut som om dette er mer et verktøy for store, komplekse bedrifter, men det er det sånn sett ikke. Det funker utrolig bra om man er stor bedrift, eller mindre bedrift. Her tenker jeg at "lever man av" sosiale medier og det er en stor del, eller alt av markedsføringen du gjør, så tror jeg du vil takke meg for dette tipset! Jeg bruker Sprout Social på vegne av Frk Hjortland, men bare elsker at det er et sted jeg har å forholde meg til når det kommer til sosiale medier.

For å vise litt mer, så har jeg laget en video som viser deg grensesnittet og en liten innføring i hva som er mulig. Lurer du på noe rundt Sprout Social - har du spørsmål eller vil vite mer om funksjoner el.l. så gi meg en lyd. Her tenker jeg at man må hjelpe hverandre for å lykkes!

En introduksjon og et overblikk over hva Sprout Social er og kan gjøre:

Vil du gjøre din jobb enkel? Sjekk ut kalenderfunksjonen i Sprout:

Jeg kommer til å lage flere videoer for å vise funksjonene til Sprout som gjør at dette er et verktøy du bør vurdere. 

Les mer om Sprout på deres sider her.

Trenger du flere tips til gode verktøy som kan gjøre hverdagen din som markedsfører enklere, så sjekk ut denne siden. Her vil jeg komme med flere oppdateringer jevnlig.

Hilsen Cecilie - Frk Hjortland

Og trenger du en siste ting for å overbevise deg? -> AI Assist

bottom of page