top of page

Kajabi

Dersom du tenker å sette opp egne online kurs der dine kunder kan kjøpe, ta kurset og gjøre alt online, så er Kajabi verktøyet for deg!

Kajabi er det foretrukne publiseringsverktøyet for entrepreneurer som ønsker å bygge online kurs. Det har mange flere muligheter også!

Image by Hal Gatewood

Jeg benytter meg selv av Kajabi på min side som dreier seg om min coaching - ceciliehjortland.no. Sjekk den gjerne ut!

Grunnen til at jeg har benyttet meg av Kajabi når det kommer til coachingbiten er at jeg hadde et behov for å kunne sette opp online kurs direkte i plattformen. Kajabi har en veldig brukervennlig løsning for å sette opp online kurs. Nylig har de også integrert AI i kursoppsett-løsningen. Kajabi viser deg og hjelper deg på veien for å sette opp egne kurs. Du kan lage betalingssider, sette opp alt slik at dette går helt sømløst i selve løsningen.

I tillegg har Kajabi en veldig god løsning når det kommer til automasjon og behandling av kunder, leads og potensielle kunder m.m. Du har altså et eget kundesystem, CRM, i løsningen. Her kan du lage kundelister, sende ut e-poster til kunder merket med egne tags (som du lager selv), til kunder som har skrevet seg på nyhetsbrev, til kunder som ikke har kjøpt produktene dine og mye mye mer.

Dersom du lurer på hva som er riktig for deg og ditt bruk, så ta gjerne kontakt. Dersom du klikker knappen under her, så får du 30 dager GRATIS. Dette er noe du får ettersom jeg er såkalt affiliate hos Kajabi. Det vil si at dersom du klikker på linken her, så får du 30 dager gratis og velger du å fortsette, så får jeg en belønning for at jeg har tipset deg.

Slik at dersom du skal sette opp siden din i Kajabi, så er det supert om du bruker linken under her.

Jeg er uansett her for å hjelpe deg dersom du skulle trenge hjelp eller lurer på noe.

bottom of page